dimecres, 23 d’octubre del 2019

Enigmes: desafia la teva ment amb 25 misteris de la història


L’editorial Zahorí ha tret dos llibres per tots aquells a qui els agraden els reptes. De fet, el títol ja ens dóna una pista del què hi trobarem a dins. Els llibres es diuen “Engimes” i tenen 25 històries de misteri en el seu interior.
El seu autor, en VíctorEscandell fa anys que es dedica al món del disseny i ara ens desafia a resoldre les situacions que viuen els seus personatges, ens anima a imaginar com han pogut passar les històries que ens explica o per què els passa el què els passa als protagonistes.
Una de les coses atractives d’aquest llibre és que permet llegir-lo en grup, amb els amics. O sol a casa. Si volem, podem agafar el llibre i presentar els reptes als nostres pares, veïns o companys de classe per veure qui és el més espavilat, llest o imaginatiu de tots nosaltres. I no patiu, que hi ha misteris difícils però també n’hi ha de fàcils. Us atreviu a resoldre un dels misteris?

Podeu intentar resoldre algun enigma des de la web de l'editorial i si en voleu més, compreu el llibre (o agafeu-lo en préstec a la vostra biblioteca).

Escandell, Víctor. Enigmes: desafia la teva ment amb 25 històries de misteri. Barcelona : Zahorí, 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada