dissabte, 2 de març del 2019

El noi que nedava amb les piranyes

L'autor d'aquest llibre, en David Almond és un apassionat de l'escriptura. Va començar llegint molt de jove i renunciant a la seva feina estable (era mestre) per dedicar-se a escriure. I tant d'esforç ha tingut el seu resultat: ha trobat en la literatura infantil i juvenil la seva gran passió. El 2010 va guanyar el premi Hans Christian Andersen.
L'Stanley és un nen que viu amb els seus tiets. Fins aquí tot normal. Però resulta que el seu tiet ha convertit casa seva en una fàbrica per enllaunar sardines. Els passadissos ja no són passadissos, sinó que són magatzems de tubs, llaunes i sardines. Treballa, treballa i treballa.
Però el dia del seu aniversari la tieta de l'Stanley li regala diners, i ell decideix anar a fer una volta. Poc s'imagina ell que trobar-se un circ i guanyar uns peixets daurats li obrirà tantes portes a tantes aventures diferents.
Entre circ, amistat, dolents, peixos i malabaristes passarem una molt bona estona de lectura, tant si llegim sols com si llegim en veu alta acompanyats.

Almond, David. El noi que va nedar amb les piranyes. Barcelona: Bambú, 2016

Més info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada